Cordiant(yaroslavl)-Teher

cordiant tehergumi

A Cordiant abroncsok mintázatánál létrehozott különleges geometria formák megnövelik az érintkezési felületet az úttal, a gumiabroncs váll része pedig megakadályozza az egyenetlen kopást.

Az összes „FL” és „DL” abroncs szériának mintázata megkapta a „Stone-Cor” technológiát, mely megakadályozza a kavicsok és más különböző idegen tárgyak okozta sérüléséket. A fejlesztés sajátossága a mintaárokban rejtőzik, mely megnöveli a kopásállóságot és ellenállóbbá teszi a mechanikai sérülésekkel szemben.

Az új forgásirányos minta, mely „V” alakot formál, csökkenti a gördülési ellenállást és optimális vízelvezetést biztosít a nedves utakon.

A kormányzott abroncsok magas stabilitást és ellenállást mutatnak a deformáció ellen, mely a vállrészen kialakított és megtámasztott mintablokkoknak köszönhető.

A középső részen lévő változó mintamélységgel ellátott lamellaszerkezet megnöveli a tapadást és a fékerőt.

Az összes új 22.5 colos átmérőjű modellnél lehetőség adódik az utánvágásra, valamint az újrafutózásra.

A Cordiant cég ezeknek a professzionális teherabroncsoknak széles választékával és innovációjival könnyen lépést tart a versenytársakkal. Az 55-ös, 60-as és 70-es szériában a Cordiant Professional széles választéka, kiegészítve a regionális felhasználásra használt teherabroncsokra, buszokra, építési területekre készült abroncsaival, több mint 40 féle megoldást jelent az összes felhasználási területre.