Gyorskeresés – írja be a keresett méretet vagy márkanevet a szűréshezTehergumi applikáció

Egyedi fejlesztésű

tehergumi flottakövető applikáció

Saját fejlesztésű tehergumi követő alkalmazásunk segít egy flotta tehergumi életútjának nyomonkövetésében. A felszereléstől a karbantartásig egészen a selejt állapotig dokumentálni lehet rendszámra lebontva az eseményeket. Így könnyen megállapítható melyik abroncsnak milyen futásteljesítménye van, esetleg egy rendszám egy év alatt hányszor lett ellenőrizve vagy épp mennyibe került egy évi tehergumi költsége. A flottán szereplő tehergumi mintákról összesítő riportot készít és egy kattintással megállapítható melyik a leghatékonyabb ezek közül.

Tulajdonságok

Felhő alapú

Bárhonnan elérhető bármilyen eszközről. Nem szükséges telepítés sem letöltés.

Többszintű felhasználók

Kialakíthatóak egyedi jogosultság szintek.

Mobilbarát

Bármilyen eszközzel kompatibilis és könnyen olvasható.

Gyors és egyszerű

Időt és energiát spórolhat a kényelmes riport funkciókkal. Valósidejű lekérdezések a flotta tehergumi életútjáról és állapotáról

Szoros együttműködés a gumiszerelő cégekkel

tehergumi-applikáció-gumiszerelés

Az alkalmazással lehetőség nyílik  a gumiszerelő cégekkel az együttműködés. Támogatja a többszintű hozzáférést és a jogosultságkezelést. Ha külsős cég végzi flottájánál a karbantartásokat nyomon követheti a munkájukat online egy kattintással. A munkalap kitöltésre és a karbantartásra külön hozzáférést adhat amivel direktbe az adatbázisba tölthetik az elvégzett munkafolyamatokat amit azonnal egy riport formájában ki is nyomtathat. Minden elvégzett munkalapot és karbantartási folyamatot digitális aláírással lehet hitelesíteni.

Funkciók

Az alkalmazás legfőbb funkciói.

raktárkezelés

Az alkalmazás kezel raktárkészletet. A szerelés riportjában ezt külön feltünteti a felszerelt abroncs honnan származott és bekerülésének pontos időpontját.

Karbantartás kezelés

A munkalapoktól függetlenül karbantartás létrehozható amelyben részletesen lehet rögzíteni milyen munkafolyamatok mentek végbe az adott abroncson. Akár guminyomás ellenőrzés akár defekt akár mintamélység ellenőrzés történt.

Gumi statisztika

Lekérdezhetjük a flottán lévő abroncs minták listáját és azok statisztikáját. A rendszámonkénti gumikopás mértékét. Kiszámítja az átlagos kopást azaz átlagosan hány kilómétert tett meg a teherautó 1mm kopással.

Jogosultság kezelés

Ha a teherflotta karbantartását külsős cég végzi hozzáférést adhat hogy csak a munkalapok kitöltéséhez férjenek hozzá. A meghatározott modulok szétbonthatóak felhasználástól függően.

Munkalap kezelés

Lehetőség van munkalapokban rögzíteni az abroncsok eseményeit. Mikor melyik tengelyre milyen gumi került fel és ekkor milyen kondíciókkal bírt az adott rendszámú kamion.

Riportálás

Az alkalmazás talán legfontosabb eleme, hiszen különböző szűrési feltételeket megadva listázhatjuk az elvégzett munkafolyamatokat. Rendszámhoz tartozó munkálatok összességét vagy épp a raktáron lévő abroncsok listáját vagy a gumi statisztikákat is lekérdezheti.

Digitális aláírás modul

Minden elvégzett karbantartást vagy munkalapot lehetőség van digitális aláírással hitelesíteni amit a későbbiekben a munkalap lekérdezéseknél a riportban hozzácsatol a kinyomtatható összesítőhöz.

Támogatás

Az alkalmazáshoz kérhető folyamatos támogatás és testreszabás. Esetleg modul bővítés.

egyedi árajánlat és további információ