voltyre-tehergumi

Voltyre – Mezőgazdasági gumik

VOLTYRE (Titan) 8,3 - 20 V-105A PR 8 TT

A vállalatról

A Voltyre az egyik vezető és gyorsan növekvő tehergumi gyártó vállalat Oroszországban. Termékpalettáik között megtalálhatóak a személygumik, tehergumik, mezőgazdasági abroncsok és nagy teherbírású ipari felhasználású tehergumik. Jelenleg több mint 100 típusú abroncsot gyárt töretlen sikerrel mind Orosz mind külföldi piacon. A sikerüknek az egyik alapköve a saját tesztállomás ahol az abroncsokat extrém körülmények között is folyamatosan tesztelik és fejlesztik. A vállalat termékei megfelelnek az EU-s országokban megszabott REACH (REACH Accredited and Certified Facility) követelményeinek.

Tekintse meg termékismertetőnket témakörök szerint

Mezőgazdasági gumik – AGRO

VOLTYRE AGRO DR-109 / Mezőgazdasági felhasználású tehergumi hajtott kerékre

Radiál tehergumi kimondottan mezőgazdasági traktorok hajtott kerekeihez tervezve. Kialakításának köszönhetően szántott területen, tarlón, országutak mentén, aszfaltozott utakon is megállja a helyét.

Speciálisan John Deere traktorokhoz tervezve minden eu-s követelménynek megfelel. Kiváló vonóerőt biztosít.


VOLTYRE AGRO DF-1 / Mezőgazdasági felhasználású tehergumi

Speciálisan kialakított új futófelülettel ellátott abroncs. Hátsó tengelyen való használata javasolt. A legtöbb kombájn és traktor szabványainak megfelel. Kimondottan ajánlott az alábbi modellekhez:

John Deere 9670

Claas Tucano 430, 450, Case

New Holland CXS 7080

A futófelület újratervezésével megváltozott az abroncs mintázata amivel elősegítették a gumi megbízhatóságát. A legfőbb változás a redők elhelyezkedése és a geometria javítása, ami elősegíti pl. a betakarítás során a durva tarlón való közlekedést. A redők közé nehezedő törmeléket a használat során fokozatosan kivezeti az abroncs széléhez ezzel elkerülve a gumi idő előtti elhasználódását.


Ipari abroncsok – Nehézgépek

VOLTYRE (Titan) 10,00 – 20 DT-114 PR 16 TT / ipari abroncs

Kotrógépekre tervezve. Kialakításának köszönhetően off-road-ra és puha terepen végzett munkára van optimalizálva. A nehezen járható felületeken is magas tapadást biztosít. A gumi ellenáll az extrém időjárási hatásoknak -45 celsius -tól egészen +55 celsius -ig. A futófelület mintázata úgy lett kialakítva, hogy használat közben a redők közé beragadt földet kivezeti oldalra így minden körülmények között maximális tapadást biztosít.

  • Ellenáll a szélsőséges időjárásnak
  • Extrém körülményekre tervezték
  • Magas terhelhetőség

VOLTYRE F-201 / Ipari abroncs

Magas terhelhetőség jellemzi. Kimondottan Építőipari gépekhez tervezve. Az abroncs az összes tengelyen alkalmazható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.